ВЕКА ТАЙЪРС - Начало

Сезон есен-зима

През зимата средно дневните температури започват да се понижават, а това се отразява на летните гуми на вашия автомобил. Те губят от своята еластичност, сцеплението им с пътя намалява, а това прави гумите несигурни и крие рискове.

Зимата предлага променливи условия на пътя – сняг, лед, киша, мокър и сух път. За да избегнете изненадите на пътя и за по-добра безопасност – ползвайте зимни гуми.

Всесезонните гуми също са вариант, но по-скоро компромисен – плащате по-малко, но за сметка на безопасността си и в крайна сметка рискувате повече.

Безопасност при зимни условия

През зимата, условията на пътя са по-трудни и изискват повишено внимание от шофьорите. Контактната повърхност на гумата с пътя е с големината на визитна картичка. Затова не трябва да разчитаме само на гумите, колкото и да са добри те.
Тук ви предлагаме полезна информация и съвети за осигуряване на безопасност на пътя:

За гумите :

При шофиране:

нагоре

Иновации при зимните гуми

В момента на българския пазар се предлагат зимни гуми за всеки джоб. Постоянната конкуренция при производителите води до повишаване на качеството и разнообразието на стоките и понижаване на цените им, от което печелите вие – потребителите.

Една от последните новости на пазара е ламелен тип протектор – за по-добро сцепление и самопочистване на гумите. Предлага се както от водещите в бранша, така и от по-скромните марки.

Разбира се, при водещите фирми се използват революционни решения за още по-голяма сигурност, на гумите както по отношение на дизайна, така и от вкарване на ноухау в каучуковите смеси.

Символът silica (силика) на гумите, ви гарантира още по-добри нива на сцепление и гъвкавост при заледени и заснежени пътища.

Зимната А3 на Michelin - вижте презентация

За ваше удобство може да ползвате следните карти при разплащане
Сайтът е проектиран от ЛукратАвторски права ВЕКА ТАЙЪРС 2005-2008 © Всички права запазени
aaение и гъвкавост при заледени и заснежени пътища.

Зимната А3 на Michelin - вижте презентация

За ваше удобство може да ползвате следните карти при разплащане
Сайтът е проектиран от ЛукратАвторски права ВЕКА ТАЙЪРС 2005-2008 © Всички права запазени